Opdrachtgever
TEC Entertainment

TEC Entertainment produceert en promoot unieke internationale theater en live-entertainmentproducties van hoogwaardige kwaliteit Nederlandse theaters.

Website
www.tec-entertainment.com/

Opdrachten

American Country Legends
In The American Country Legends komt een select gezelschap van de beste countrymuzikanten bij elkaar voor een muzikaal feest van formaat. De mooiste klassiekers, heerlijke ballads, maar ook spetterende up tempo nummers wisselen elkaar af in een veelzijdig topprogramma. Het publiek wordt getrakteerd op bekende songs van o.a. Dolly Parton, Kenny Rogers, The Eagles, Linda Ronstadt, Lady Antebellum, Rascal Flatts, Randy Newman en Alison Krauss. De muzikanten hebben allen hun muzikale sporen ruimschoots verdiend en stonden op het podium met nationale sterren als Ilse DeLange en Waylon, speelden op Nashville met de groten der aarde en wonnen diverse internationale (country)awards.

Cast & Creatives

Concept: Lana Wolf
Regie: Suzan Vermeulen
Pedal steel-guitar: Johan Jansen
Leadzang & guitaar: lana Wolf, Pam MacBeth, Erik Neimeijer en Wim van de Vliert

Voorstellingen

3 & 4 januari 2014 – RAI Amsterdam
10 & 11 januari 2014 – World Forum Den Haag

Tap Factory

Razendsnel voetenwerk, spectaculaire danschoreografieën, stoere mannen en een enorme dosis heerlijke humor. Dat zijn de ingrediënten voor de internationale tapsensatie Tap Factory. De internationale cast van Tap Factory, bestaande uit ’s werelds meest getalenteerde tapdansers, acrobaten en muzikanten, verenigt zich in een energieke mix van dans, live percussie en komedie. De welgevormde, stoere dansers vertonen, in een visueel overdonderend decor, hun dynamische kunsten. De performers in deze virtuoze show zijn heer en meester in zowel urban-, break- en tapdance, hiphop en (lucht)acrobatiek en weten met hilarische interacties jong en oud een heerlijke avond te bezorgen.

Cast & Creatives
Regie en choreografie: Vincent Pausanias
Met o.a. Danny Boom (So You Think You Can Dance)
Pressofficer: Suzan Vermeulen

Voorstellingen
4 december 2014 t/m 7 januari 2015 – World Forum Theater Amsterdam