Concept

Regie, artistieke leiding en theatrale concepten. Bij Kunstig Communiceren kunt u terecht voor creativiteit in de breedste zin van het woord.

Communicatie

Een mooi evenement zonder publiek of een organisatie zonder klanten, daar zit niemand op te wachten. Met creatieve communicatie een succes maken van uw activiteit of onderneming is onze uitdaging!

Creatie

Woorden. Creatieve woorden. Commerciële woorden. Journalistieke woorden. Kunstig Communiceren maakt toegankelijke teksten over allerlei (soms ontoegankelijke) onderwerpen.

Wat hebben we gedaan?

In de afgelopen jaren hebben we talloze bijzondere projecten mogen realiseren voor uiteenlopende organisaties. Hieronder vindt u een willekeurig overzicht van onze hoogtepunten.

Het team

Suzan Vermeulen

Suzan Vermeulen

Sinds jaar en dag combineert Suzan (1974) creativiteit met zakelijkheid. Suzan studeerde Vormgeving & Communicatie aan de Hogeschool InHolland en Docent Theater/Regie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en richtte Kunstig Communiceren in 2006 op. Suzan werkte in de afgelopen jaren zowel voor bedrijven in de vrijetijdssector als voor media, industrie, onderwijs, publieke sector en dienstverlening. Haar hart ligt echter bij de cultuur... in de breedste zin van het woord!
Patrick Kool

Patrick Kool

Patrick Kool (1976), theaterduizendpoot, verleende zijn medewerking als conceptontwikkelaar, regisseur, productieleder, schrijver en acteur aan diverse projecten. Patrick is gespecialiseerd in locatie- en improvisatietheater. Hij doceert aan de Theaterskool en geeft coaching en trainingen aan zorgmedewerkers van o.a. de Raphaëlstichting, leerlingen van het Edith Maryon College en Skillz.

WHAT OTHERS SAY

Suzan kwam in Diergaarde Blijdorp binnen als ambitieuze studente. Ik heb haar gevolgd in alle creatieve dingen die ze daarna heeft gedaan en dat is inmiddels een indrukwekkende lijst. In haar Blijdorpperiode was ze al creatief, vasthoudend, vrolijk en kansen benuttend. Dat typeert Suzan!

Hans Post

'Teamleider Talentontwikkeling en Ontplooiing Gemeente Rotterdam

Creatief, efficiënt en effectief! Met Kunstig Communiceren levert Suzan expertise en een frisse blik met passend advies voor zowel de profit als overheidsmarkt.

Lilian van Eijk

Marketingstrateeg bij Exit Communicatie

27

Theaterproducties

9

Videoproducties

950

Amateurs

67

Concepten