Tekst

Tekst

Woorden. Creatieve woorden. Commerciële woorden. Journalistieke woorden. Kunstig Communiceren maakt toegankelijke teksten over allerlei (soms ontoegankelijke) onderwerpen.

Noord-Hollands Dagblad

Sinds 2011 schrijft Kunstig Communiceren voor het Noord-Hollands Dagblad en dan met name artikelen over evenementen, cultuur en mensen voor de edities in West-Friesland, Enkhuizen en Schagen. Tips voor leuke artikelen over cultuur in de regio Schagen en Den Helder? Neem contact op via NHD[at]kunstigcommuniceren.nl.

Zie portfolio

In Opdracht

Of je nu een BN-er  bent die behoefte heeft aan een standaardartikel over jezelf en je voorstelling of dat het gaat over een programmaboek van de tournee van Queen of de werking van magnetische koppelingen; Kunstig Communiceren schrijft toegankelijke teksten over allerlei onderwerpen. Bekijk het portfolio voor een diversiteit aan artikelen.

👤

Portretten

Portretten van de gewone man of juist die ene bekende Nederlander? Kunstig Communiceren vindt het heerlijk om de drijfveren van mensen uit te diepen en via diverse media aan het grote publiek kenbaar te maken. Bekijk het portfolio voor een impressie.

Zie portfolio

🔆

Blogs/columns

Jarenlang hield Suzan een persoonlijke blog bij, maar ook voor diverse sites en media schreef zij blogstukken en columns. Hieronder een selectie.

Aan dit portfolio wordt nog gewerkt

© Kunstig Communiceren - Theater, tekst & beeld
ugg ҩ` ֩` ugg `ȥ֩` ޥ륤 ͥåͨ؜ ugg å ugg ֩` եå ˚ݥ󥭥 ugg `ȥ֩` ` `ȥ֩` ȩ` ugg { ugg ܥ ȡ줿