Kunstig Communiceren

Bij Kunstig Communiceren kunt u terecht voor een breed spectrum aan diensten. Gemeenschappelijke factor is de heldere, daadkrachtige communicatie en de creatieve inslag op het gebied van theater, tekst en beeld. Niet alleen de creatieve sector weet Kunstig Communiceren te vinden. Ook de industrie en zakelijke dienstverlening maken graag gebruik van onze aanpak en oplossingen. Duidelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop. Geen onverwachte extra uren op de factuur, maar snelle dienstverlening en een transparante samenwerking op financieel en inhoudelijk gebied.Kunstig Communiceren werkt graag samen met de vele creatieve en talentvolle duizendpoten uit het stevige netwerk dat in de loop van de jaren is ontstaan. Kunnen wij uw wensen zelf niet realiseren, dan adviseren wij u graag bij wie u wel terecht kunt.

Suzan Vermeulen

Eigenaar

Sinds jaar en dag combineert Suzan (1974) creativiteit met zakelijkheid. Lange tijd dacht ze de keuze tussen beide te moeten maken, maar waarom? Schrijven, concepten ontwikkelen, deze aan de man brengen of zelf uitvoeren... Juist die energieke veelzijdigheid maakt het leven zo leuk! Suzan studeerde Vormgeving & Communicatie aan de Hogeschool InHolland en Docent Theater/Regie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en richtte Kunstig Communiceren in 2006 op. Suzan werkte in de afgelopen jaren zowel voor bedrijven in de Leisure en vrijetijd als voor media, industrie, publieke sector en dienstverlening. Haar hart ligt echter bij de cultuur... in de breedste zin van het woord!

Testimonials

Creatief, efficiënt en effectief! Met Kunstig Communiceren levert Suzan expertise en een frisse blik met passend advies voor zowel de profit als overheidsmarkt.

Lillian van Eijk
Lillian van EijkMarketing strateeg Exit Communicatie

Suzan kwam in Diergaarde Blijdorp binnen als ambitieuze studente. Ik heb haar gevolgd in alle creatieve dingen die ze daarna heeft gedaan en dat is inmiddels een indrukwekkende lijst. In haar Blijdorp periode was ze al creatief, vasthoudend, vrolijk en kansen benuttend. Dat typeert Suzan!

Hans Post
Hans PostTeamleider Talentontwikkeling en Ontplooiing Gemeente Rotterdam

Partners

Kunstig Communiceren werkt nauw samen met diverse (freelance) partners en kan putten uit een uitgebreid netwerk van commerciëlen en creatieven. Kunnen wij het zelf niet oplossen? Dan sturen we u graag door naar onze capabele collega’s!

Patrick Kool
Patrick KoolProductieleider/conceptontwikkelaarhttp://www.vanuitdeverbeelding.nl
Peter Groenendijk
Peter GroenendijkTheatermaker/Zangcoach/Productieleiderhttp://www.k-rakter.nl/
Paul Koomen
Paul KoomenTechniekhttp://www.paulkoomen.nl
Phyllis Kneefel
Phyllis KneefelChoreografehttp://www.kunsttussendeschuifdeuren.nl/
Martijn Benjamin
Martijn BenjaminWebdeveloperhttp://www.072design.nl

© Kunstig Communiceren - Theater, tekst & beeld
ugg ҩ` ֩` ugg `ȥ֩` ޥ륤 ͥåͨ؜ ugg å ugg ֩` եå ˚ݥ󥭥 ugg `ȥ֩` ` `ȥ֩` ȩ` ugg { ugg ܥ ȡ줿