Er bestaat in het theatervak een soort verliefdheid die niets te maken heeft met sex of erotiek en zelfs niet met persoonlijke vriendschap.
Het is de verliefdheid op elkaars werk en de magische verbondenheid van het samenwerken.
(Annie M.G. Schmidt in het Parool – 1991)

🍂

Theater

Regie, artistieke leiding, coaching en theatrale concepten. Bij Kunstig Communiceren kunt u terecht voor creativiteit in de breedste zin van het woord.

Tekst

Woorden. Creatieve woorden. Commerciële woorden. Journalistieke woorden. Kunstig Communiceren maakt toegankelijke teksten over allerlei (soms ontoegankelijke) onderwerpen.

📷

Beeld

Het lijkt zo makkelijk, maar het is een vak apart. Kunstig Communiceren is gespecialiseerd in theater-, concert- en evenementfotografie. U kunt echter ook terecht voor portretfotografie en (bedrijfs)reportages.

Communicatie

Een mooi evenement zonder publiek of een organisatie zonder klanten, daar zit niemand op te wachten.  Met creatieve communicatie een succes maken van uw activiteit of onderneming is onze uitdaging!

📣

Theater

Artistieke leiding

Kunstig Communiceren realiseert kleine en grote theatrale concepten op locatie en in het theater. Van concept tot regieplan tot uiteindelijk resultaat…

Zakelijke leiding

Theatrale concepten daadwerkelijk tot stand laten komen, is een van de specialiteiten van Kunstig Communiceren. Fondsenwerving, marketing, communicatie en productie worden tot in de puntjes geregeld.

Educatieve projecten

Jong en oud kan meedoen aan de bijzondere theaterprojecten van de Theaterskool. Zomerklassen, korte projecten en locatievoorstellingen, niets is te gek!

Coaching

Kunstig Communiceren begeleidt mensen naar hun (droom)project. Of het nu om auditietraining gaat of om coaching bij het maken van een eigen (autobiografische) voorstelling.

Tekst

Noord-Hollands Dagblad

Kunstig Communiceren schreef jarenlang voor het Noord-Hollands Dagblad en dan met name artikelen over evenementen, cultuur en mensen voor de edities in West-Friesland, Enkhuizen en Schagen. Bekijk het archief

In Opdracht

Of je nu een BN-er  bent die behoefte heeft aan een standaardartikel over jezelf en je voorstelling of dat het gaat over een programmaboek van de tournee van Queen of de werking van magnetische koppelingen; Kunstig Communiceren schrijft toegankelijke teksten over allerlei onderwerpen.

👤

Portretten

Portretten van de gewone man of juist die ene bekende Nederlander? Kunstig Communiceren vindt het heerlijk om de drijfveren van mensen uit te diepen en via diverse media aan het grote publiek kenbaar te maken. Bekijk het portfolio voor een impressie.

📷

Beeld

Theaterfotografie

Theaterfotografie is al vele jaren de specialiteit van Kunstig Communiceren. Of het nu gaat om amateurs of professionals, locatievoorstellingen, festivals of projecten in het theater, elke productie wordt op dusdanige wijze vastgelegd, dat de essentie van de gebeurtenis de kijker raakt.Voor amateurgezelschappen hanteert Kunstig Communiceren een speciaal tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Lees verder>>

Vrij Werk

Soms werk je niet in opdracht, maar ontstaat er gewoon wat moois…

Lees verder>>

© Kunstig Communiceren - Theater, tekst & beeld
ugg ҩ` ֩` ugg `ȥ֩` ޥ륤 ͥåͨ؜ ugg å ugg ֩` եå ˚ݥ󥭥 ugg `ȥ֩` ` `ȥ֩` ȩ` ugg { ugg ܥ ȡ줿